heading img
Инканто 28.03.2020

Време е за смути!

Периода на карантина е перфектната причина да обърнем повече вниманиe на нашия здравословен режим!

Имаме време да направим сутрешните си упражнения на фона на хубава музика, спокойно да отпием от ароматното кафе или чай без да бързаме, да похапнем полезна закуска или да се насладим на витаминозно смути!

 

Времето навън определено започва да се стопля, плодовете и зеленчуците стават все по-вкусни и в резултат на това расте и нашият апетит към тях! Ние от INCANTO те предизвикваме да замениш традиционната закуска с чудесни breakfast смутита, които влияят добре на тялото ни!

 

1.Wake Up

 

 

1 бр. банан

5-6 бр. бадеми (предварително накиснати във вода)

100 г йогурт

1 с.л. ленено семе

1 с.л чиа

1 с.л. мед

 

2.Бери Найс 

 

1 бр. банан

50 г боровинки

50 г малини

5-6 бр. ягоди

1 с.л. мед

1 с.л. ленено семе

 

 

Ако случайно смутито ви стане  по-гъсто, не е проблем да го сложите в купичка,  да го смесите с овесени ядки и любими плодчета и да си направите истинска ароматна купа с витамини!

 

 

Друга интересна идея е да си намерите формички за сладолед! Излейте смутито в тях и сложете във фризера за няколко часа. Резултатът е супер свежа, полезна и разхладителна наслада!

 

3.Айрън Мейдън 

 

1 бр. банан

150-200 г спанак

100 г йогурт

1 с.л.ленено семе

1 с.л. мед

1 с.л лимонов сок (по желание)

 

Релаксирайте с любима музика, сгответе вашето вкусно „произведение на кулинарията“, използвайте пълноценно времето си и прочетете книгата, която винаги оставате на заден план или просто се отдайте на филмов маратон!

Ще се радваме да ни изпращате вашите рецепти за здравословно смути на мейл marketing@incanto.bg!

Пазете се и бъдете здрави!