ЕЗИК/LANGUAGE

bg en
Резервация

Резервация на маса

  Incanto Center Zen Bar Incanto Mall Galleria Incanto Kitchen & Bar


  ПРАЗНИЧНА УКРАСА


   

  INCANTOKITCHEN & BAR

  В сърцето на Бургас отвори врати необикновеното и впечатляващо Incanto Kitchen & Bar. Необикновено, защото е различно и непознато като концепция в града. Впечатляващо, защото е наистина смело и футуристично. По идея на хора, които много пътуват и искат да пресъздадат емоциите от посетените места, опитаните вкусове, запаметените аромати. Така се ражда Incanto Kitchen & Bar – нова категория заведение, което се стреми да “партнира” на модерния и динамичен човек. Като умело съчетава българските традиционни вкусове и западноевропейската култура. Неслучайно наречено “Заведение от бъдещото”,

  Kitchen & Bar е едновременно кафене, бар, бистро, ресторант или космополитно място за срещи и хранене. Място за всички, които обичат вкусна и здравословна храна, качествено кафе и вино, стилен интериор, приятна обстановка и добро отношение.


  INCANTOKITCHEN & BAR

  има свой авторски стил, компилация от скандинавски и индустриален интериорен дизайн, с мебели предимно от естествени материали – бял мрамор, дъб, гранит, кожа.

  Първият етаж е замислен да има по-топъл облик и да провокира апетита. Там е и Гурме щанда за вкъщи, с прясно приготвени: паста, хляб, сладкиши от пекарната. С големи дъски, буркани, саксии с подправки, мраморни точилки.

  А вторият етаж има два обособени къта – с меки дивани и кокетни маси за аперитив, и с високи трапезни маси за обяд и вечеря. Специален софтуер “режисира” осветлението и музиката за желаната атмосфера, с приглушена светлина от фенери и лед свещници, за да се усеща енергията на силуетите. Вълшебно и истинско.


  А храната е изключително апетитна и разнообразна, подбрани свежи качествени продукти от над 50 различни места от България и чужбина.

  Кухнята е домашна, семпла и разбираема, с доказано любими рецепти. Менюто е съобразено с вкуса на българите и световните тенденции за здравословно хранене.

  Но най-важното са суровините и продуктите, които се влагат в ястията и десертите, ето някои от тях: телешко месо, сертифицирано от USDA, без хормони на растежа, пилешко без хормони и антибиотици, салами без глутен, био яйца, био какао. Сладкишите са с естествени подсладители и без подобрители. Има веган и вегетариански предложения. В пекарната ежедневно се приготвят хлебчета, фокачи, пици, паста. А в кухнята – освен вкусните ястия, и всички десерти и сладолед.

  Храната за вкъщи се опакова в еко кутии, които се превръщат в почва за 8 седмици след компостиране.

  За Incanto Kitchen & Bar може да се разказва още много.

  Освен всичко изброено, прекрасната гледка към най-емблематичното място в Бургас – Часовникът, естествената дневна светлина от огромните прозорци, бързата интернет връзка, превръщат “Заведението от бъдещето” в притегателна сила за всички работещи или просто наблюдаващи.

  Incanto Kitchen & Bar не е обикновено заведение, а пространство за хора със свободен дух и идеи. Място за хранене и общуване, така, както са били през 17 век първите “coffeehouses” във Венеция и Оксфорд – гореща точка за интелектуални срещи по всяко време.

  Incanto Kitchen & Bar е тема с продължение!


   
  Incanto Kitchen & Bar

  Къдесе намираме?

  INCANTO KITCHEN & BAR
  пл. „Атанас Сиреков“ №4, гр. Бургас

  РАБОТНО ВРЕМЕ
  Пон – Пет: от 08:00 до 00:00
  Събота: от 09:30 до 00:00
  Неделя: от 10:00 до 23:00

  ТЕЛЕФОН
  0898 445 443


  X