От 11.01 (понеделник) до 21.01(четвъртък) при поръчка над 70 лева получавате ръчно изработена свещ от естествен ЕКО восък! Споделете на стори или пост вашата награда с #incantodelivery и участвайте за още страхотни награди!

Prosecco GIUSTINO B Ruggeri, Valdobbiadene, Italy

Характеристики на Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra Dry Giustino B.  Органолептичният изпит показва интензивен сламеножълт цвят с фин, плътен и устойчив перлаж. Аромата е богат на плодове, сено, ванилово масло и дрожди. Вкусът е хармоничен, мек, балансиран, с ясен финал.  
Препоръчителни комбинации храни, докато дегустирате този Prosecco Ruggeri
Отличен като happy hour, той аксентира предястия, козе сирена и сушено месо. 

Виж всички

Цена:
47.00 лв.

Описание

Посветен на Giustino Bisol, който основава винарната през 1950 г., този Prosecco Superiore е резултат от дълги тестове, конкретни селекции и грижи, които започват от лозето и завършват със стареенето в бутилката. „Giustino B.“ представлява най-яркото изживяване на марката Ruggeri, волята да се намери винаги най-доброто и страстта, свързана с сорта Glera. След приготвянето на виното този продукт почива при ниска температура до пролетта, когато ще бъде поставен в стоманени съдове за създаване на пяна. Тогава той ще бъде бутилиран през юни, демонстрирайки, че е година след година, един от най-емблематичните Prosecco на деноминацията. Произвежда се със 100% Glera, култивирано в района на Тревизо, по склоновете на планините Доломити и в най-добрия хълм на Валдоббиадене. Реколтата, отложена за началото на октомври, е последвана от приготвяне на бяло вино при контролирана температура от 18 ° C, която не предвижда мацерация. Създаването на пяна е разработено през пролетта след прибирането на реколтата за бавно регенериране в големи контейнери при 12 ° C и допълнителна почивка върху дрожди от 3 месеца. Всички тези елементи правят този Prosecco di Valdobbiadene един от най-добрите в традицията на Венето.

icon

Предвидeте няколко дни за приготвянето на Вашата поръчка. Минималният период от време за приготвяне на всеки продукт е 72 часа.

icon

Безплатна доставка при поръчка над 50лв!

В момента имаш: 0 лв.


  Избор на ресторант *

  Restaurant Incanto
  Incanto Mall Galleria
  Вълшебна стая

  close
  icon

  Вход

  icon

  Регистрация

  Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите политика на поверителност.

  close Затвори
  close icon

  Моля влезте в профила си, за да добавите продукта в Любими!

  close icon