Prosecco Brut Argeo Ruggeri, Treviso, Italy

Характеристики на Prosecco DOC Treviso Brut Argeo

Празен сламеножълт цвят със зелени отражения, прозрачен, със слаб, богат и устойчив перлаж. Аромата му е елегантен, с богат букет, характеризиращ се с цветя, обградени хармонично с плодови нотки, които припомнят Златната ябълка. Вкусът е свеж, нежен, балансиран и лек. Алкохолните усещания са наистина ниски, а финалът е дълготраен и плодов.

Препоръчителни комбинация с храни, докато дегустирате този Prosecco Ruggeri

Този брут е идеален за happy hour, фантастичен с риба, предястия и леки основни ястия. 
 

Виж всички

Избери размер:

Изчистване

Цена:
11.00 лв.24.00 лв.

Описание

Argeo Prosecco, произведено от Ruggeri, е вино, свързано с неговата територия. Със създаването на нови правила за производството на вино гроздето Prosecco променя името си в Glera, докато думата Prosecco идентифицира вастелната територия на деноминацията, която преминава от Триест към Виченца. Грънците на Prosecco с дългите си форми, оскъдния аспект, дългите и тънки дръжки и златистият цвят на гроздето им са деликатни и елегантни, точно като виното, което ще произведат. Реколтата е планирана доста късно, в края на октомври. Малко количество Вердиса и Перера винаги присъства в лозята. Те придават на крайния продукт киселинност и парфюми. Производството на вино счита използването на Glera за 100%.

icon

Предвидeте няколко дни за приготвянето на Вашата поръчка. Минималният период от време за приготвяне на всеки продукт е 72 часа.

icon

Безплатна доставка при поръчка над 10лв!

В момента имаш: 0 лв.


Избор на ресторант *

Restaurant Incanto
Incanto Mall Galleria
Вълшебна стая

close
icon

Вход

icon

Регистрация

Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите политика на поверителност.

close Затвори
close icon

Моля влезте в профила си, за да добавите продукта в Любими!

close icon