От 11.01 (понеделник) до 21.01(четвъртък) при поръчка над 70 лева получавате ръчно изработена свещ от естествен ЕКО восък! Споделете на стори или пост вашата награда с #incantodelivery и участвайте за още страхотни награди!

Характеристики на Prosecco DOC Treviso Brut Argeo

Празен сламеножълт цвят със зелени отражения, прозрачен, със слаб, богат и устойчив перлаж. Аромата му е елегантен, с богат букет, характеризиращ се с цветя, обградени хармонично с плодови нотки, които припомнят Златната ябълка. Вкусът е свеж, нежен, балансиран и лек. Алкохолните усещания са наистина ниски, а финалът е дълготраен и плодов.

Препоръчителни комбинация с храни, докато дегустирате този Prosecco Ruggeri

Този брут е идеален за happy hour, фантастичен с риба, предястия и леки основни ястия. 
 

Виж всички

Избери размер:

Изчистване

Цена:
11.00 лв.24.00 лв.

Описание

Argeo Prosecco, произведено от Ruggeri, е вино, свързано с неговата територия. Със създаването на нови правила за производството на вино гроздето Prosecco променя името си в Glera, докато думата Prosecco идентифицира вастелната територия на деноминацията, която преминава от Триест към Виченца. Грънците на Prosecco с дългите си форми, оскъдния аспект, дългите и тънки дръжки и златистият цвят на гроздето им са деликатни и елегантни, точно като виното, което ще произведат. Реколтата е планирана доста късно, в края на октомври. Малко количество Вердиса и Перера винаги присъства в лозята. Те придават на крайния продукт киселинност и парфюми. Производството на вино счита използването на Glera за 100%.

icon

Предвидeте няколко дни за приготвянето на Вашата поръчка. Минималният период от време за приготвяне на всеки продукт е 72 часа.

icon

Безплатна доставка при поръчка над 50лв!

В момента имаш: 0 лв.


  Избор на ресторант *

  Restaurant Incanto
  Incanto Mall Galleria
  Вълшебна стая

  close
  icon

  Вход

  icon

  Регистрация

  Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите политика на поверителност.

  close Затвори
  close icon

  Моля влезте в профила си, за да добавите продукта в Любими!

  close icon