От 11.01 (понеделник) до 21.01(четвъртък) при поръчка над 70 лева получавате ръчно изработена свещ от естествен ЕКО восък! Споделете на стори или пост вашата награда с #incantodelivery и участвайте за още страхотни награди!

Характеристики на Imperial Brut Moet & Chandon, France
Средно тегло и плодовитост, с фин силен мус. Щедро вино със страхотна елегантност, към която шардонето допринася за нотки на бриош и лешник.

Комбинация с храни
Пикантна азиатска храна, поширана камбала и сотирана пъстърва или риба тон.

Виж всички

Избери размер:

Изчистване

Цена:
33.00 лв.95.00 лв.

Описание

Moët Impérial е емблематичното шампанско на Къщата. Създаден през 1869 г., той олицетворява уникалния стил на Moët & Chandon, стил, отличаващ се с ярка плодовитост, съблазнителното си небце и елегантната си зрялост. Създаден от повече от 100 различни вина, от които 20% до 30% са резервни вина, специално подбрани за повишаване на неговата зрялост, сложност и постоянство, сглобяването отразява многообразието и допълняемостта на трите сорта грозде: Тялото на Пино Нуар, гъвкавостта на Pinot Meunier, финесът на Шардоне.

icon

Предвидeте няколко дни за приготвянето на Вашата поръчка. Минималният период от време за приготвяне на всеки продукт е 72 часа.

icon

Безплатна доставка при поръчка над 50лв!

В момента имаш: 0 лв.






  Избор на ресторант *

  Restaurant Incanto
  Incanto Mall Galleria
  Вълшебна стая

  close
  icon

  Вход

  icon

  Регистрация

  Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите политика на поверителност.

  close Затвори
  close icon

  Моля влезте в профила си, за да добавите продукта в Любими!

  close icon