Ала София Лорен

150гр.
(домати, зехтин, босилек)   Пастата ни се приготвя всяка сутрин, за да е прясна за Вас, със свежи яйца и висококачествени брашна от нашите технолози. Избери вид прясна паста и комбинирай със сос по желание.   Технологията за приготвяне на истинска италианска паста е в малките, но изключително важни детайли, свързани с всяка рецепта. Нека ви разкажем пътят на вашата паста "Инканто". Приготвя се всяка сутрин, за да е прясна за вас, със свежи био яйца и висококачествени брашна от нашите технолози. Когато си поръчате вид паста, тя се слага да се вари, а междувременно на момента се приготвя и избраният от вас сос, съобразен с вашите вкусови предпочитания. Сервира се al dente с пресен босилек. Ухае невероятно, а вкусът е... Опитахте ли я вече? Всеки сос може да комбинирате с различна форма паста от посочените в менюто. Съвет: - Червените сосове са най- вкусни според нас със спагети, ригатони или фусили. - За белите сосове препоръчваме талиатели или спагети. - Сосове с морски дар се комбинират най- добре със спагети.

Виж всички

Цена:
5.50 лв.
icon

Предвидeте няколко дни за приготвянето на Вашата поръчка. Минималният период от време за приготвяне на всеки продукт е 72 часа.

icon

Безплатна доставка при поръчка над 10лв!

В момента имаш: 0 лв.


Избор на ресторант *

Restaurant Incanto
Incanto Mall Galleria
Вълшебна стая

close
icon

Вход

icon

Регистрация

Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите политика на поверителност.

close Затвори
close icon

Моля влезте в профила си, за да добавите продукта в Любими!

close icon