Честит Рожден Ден Цветни Партита Декорации за Възрастни и Деца

???? 【ТРАНСФОРМИРАЙТЕ СВОЕТО ПАРТИ】 Събрахме привлекателна колекция от топки пчелна пита, хартиени ветрила, висящи гирлянди, латекс балони, сърчица на гирлянда и банер с честит рожден ден, които определено ще привлекат вниманието на близките и ще впечатлят вашия гост. ???? 【ЯРКИ ЦВЕТОВЕ】 Поради жизнения си многоцветен дизайн, тази декорация може да се използва за момчета и момичета, малки и големи. Също така тази декорация е идеална за рожден ден, сватба, празник на бебешки душ, празнична украса. ???? 【60 БРОЯ ПАРТИ ДЕКОРАЦИЯ】 Този декор включва 14 букви с щастлив рожден ден, 6 топки пчелна пита, 3 хартиени ветрила, 12 висящи гирлянди, 1 сърчица на гирлянда и 24 латексни балона. Този декор идва с висящи струни и пластмасови куки за лесно закачане от таван, балкон или клон на дърво. ???? 【ОБЩО РАЗМЕР】 Буквата за честит рожден ден с размери 5 ”х 6,8”, топки пчелна пита мери 8 ”, Ветрилата за хартия се предлагат в 2 броя х 16” и 1 брой х 12 ”, Висящите гирлянди са дълги 24”, Сърчицата на гирлянда е дълга 9,8 фута , ???? 【ЛЕСНО Сглобяване и повторна употреба】Този декор за парти е много лесен за сглобяване, но понякога за висящите герлянди трябва леко да ги отделите и след това внимателно да ги свалите. Това отнема няколко минути, но си струва усилията. Опаковано в торба с цип, това може да се използва многократно. Просто сгънете внимателно предметите и ги опаковайте отново в торба с цип.

Виж всички

Цена:
85.00 лв.
icon

Предвидeте няколко дни за приготвянето на Вашата поръчка. Минималният период от време за приготвяне на всеки продукт е 72 часа.

icon

Безплатна доставка при поръчка над 50лв!

В момента имаш: 0 лв.


Избор на ресторант *

Restaurant Incanto
Incanto Mall Galleria
Вълшебна стая

close
icon

Вход

icon

Регистрация

Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите политика на поверителност.

close Затвори
close icon

Моля влезте в профила си, за да добавите продукта в Любими!

close icon